29-08-2017

DEADLINE 9 SEPTEMBER

Ben je kunstenaar of ontwerper en heb je een mooi project of idee waarvoor je financiering zoekt? Denk dan eens aan een rentevrije lening van Fonds Kwadraat. Je kunt de lening aanvragen voor zeer uiteenlopende doeleinden, zoals voor een expositie of presentatie in binnen- of buitenland, een publicatie, een eindexamenproject aan een kunst- of ontwerpacademie, een residency, of voor apparatuur die nodig is om nieuw werk te maken. Zo kan je financiering krijgen om nieuw werk te maken voor deelname aan Art Rotterdam, voor de beurskosten van de Salone del Mobile in Milaan, om foto’s in te lijsten voor een expositie, om een aantal maanden te werken bij bijvoorbeeld het Europees Keramisch Werkcentrum in Oisterwijk, voor een kunstenaarsboek of fotoboek, om werk in te lijsten en te presenteren enzovoort.

Als je een bijdrage van het Mondriaan Fonds of het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie hebt ontvangen en je hebt extra geld nodig, dan hoeft je aanvraag niet beoordeeld te worden door de commissie van Fonds Kwadraat. Ook de 10 procent die je pas na afronding van je project van het Mondriaan Fonds ontvangt, kan je rentevrij lenen.

 

Twijfel je of je project in aanmerking komt? Neem dan contact met ons op (020 6255112 / info@fondskwadraat.nl) of kom langs op ons spreekuur op elke eerste woensdag van de maand.

 

Je kunt je aanvraag tot en met 9 september indienen via het formulier op deze website. Ga hiervoor naar lening-aanvragen.