‘Patterns of Life. Levenspatronen. Made in Rotterdam 1999-2015’ van Anuli Croon bevat afbeeldingen van schilderijen, werken op papier en opdrachten van de afgelopen jaren. Vier auteurs (een kunsthistoricus, een journalist, een acteur en een beeldend kunstenaar) geven elk hun visie op een aspect van het werk: thema’s, formele aspecten, associaties en mogelijke interpretaties, en de wijze waarop de toeschouwer geraakt wordt.

Het boek is uitgegeven door Jap Sam Books en is op 17 oktober 2015 gepresenteerd bij Rento Brattinga  galerie in Amsterdam. Het boek is bijvoorbeeld te koop via de webwinkel van NRC Handelsblad.

Anuli Croon kreeg een lening uit CBK Fonds Kwadraat.

EERDER PUBLICATIE

Deze publicatie is een logisch vervolg op de eerdere publicatie die in 2009 via Blurb.com is uitgegeven, een printing-on-demand internet uitgeverij. De publicatie ‘ANULI CROON 2009-2001’ is te koop via www.blurb.com en in te zien via www.blurb.com/books/1232555-anuli-croon.

 

www.anulicroon.nl

RECENCIE

André van Dijk schreef een zeer lovende recensie over het boek van Anuli Croon in 8Weekly: 8weekly.nl/recensie/in-your-face.

Omslag Patterns of Life | Levenspatronen